checkRuim 30 jaar ervaring
checkVoor Experts door Experts
checkVoor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden* 
checkBetaling achteraf
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Voor Experts door Experts
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  • Betaling achteraf

Anemometers

Testo 425 - Thermische anemometer met debietsonde
Artikelnr: TES600113
 482,00 482,00
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden
Unitrend UT363BT
Artikelnr: UNI27010
 58,89 48,67
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden
Testo 417 set 1 - Vleugelrad-anemometer met meettrechters
Artikelnr: TES600111
 552,97 457,00
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden
Standaard resolutie foto
Artikelnr: BEH600803
 557,81 461,00
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden
Standaard resolutie foto
Artikelnr: BEH600801
 513,04 424,00
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden

Anemometers 

Bij Experto.eu ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige anemometers, essentiële instrumenten voor het nauwkeurig meten van windsnelheden. Of je nu bezig bent met de installatie van windturbines, het beoordelen van ventilatiesystemen of het waarborgen van de veiligheid op bouwlocaties, onze geavanceerde anemometers zijn de ideale metgezellen voor industriële toepassingen.

Wat is een anemometer?

Een anemometer is een instrument dat wordt gebruikt om de windsnelheid en in sommige gevallen ook de windrichting te meten. Het woord "anemometer" is afgeleid van het Griekse woord "anemos", wat "wind" betekent. De meters worden veelvuldig gebruikt in de luchtvaart, scheepvaart, bouw et cetera. 

Soorten anemometers

Digitale Anemometers: Onze digitale anemometers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën voor nauwkeurige metingen. Met functies zoals windsnelheid, luchtstroom en temperatuurmetingen bieden ze betrouwbare gegevens voor diverse toepassingen.

Handheld Anemometers: Compact en draagbaar, ideaal voor professionals die onderweg metingen moeten verrichten. Deze handheld anemometers zijn eenvoudig te gebruiken en bieden snelle resultaten, perfect voor buitentoepassingen en veldwerk.

Datalogging Anemometers: Voor uitgebreide windanalyse en datalogging zijn onze anemometers met datalogging-functies ideaal. Hiermee kun je gedetailleerde metingen vastleggen en analyseren voor verdere evaluaties en rapportages.

Voordelen anemometers

Onze anemometers spelen een essentiële rol bij de installatie en het onderhoud van windturbines, waar nauwkeurige windsnelheidsmetingen cruciaal zijn voor zowel de prestatieoptimalisatie als de veiligheid van de installatie. Ze bieden betrouwbare gegevens om ventilatiesystemen in industriële faciliteiten te evalueren en aan te passen, wat resulteert in een efficiënte luchtcirculatie voor optimale prestaties en werknemerswelzijn.

Op bouwlocaties, waar hoogte en weersomstandigheden van invloed zijn, verschaffen onze anemometers belangrijke informatie voor veiligheidsprotocollen. Ze identificeren risico's en ondersteunen bij het nemen van passende veiligheidsmaatregelen, waardoor een veilige werkomgeving wordt gewaarborgd.

De voordelen van onze industriële anemometers zijn veelzijdig. Ze optimaliseren prestaties, verhogen de efficiëntie en dragen bij aan de veiligheid en naleving van voorschriften. Bovendien spelen ze een rol in milieubeheer, door windomstandigheden te monitoren in sectoren met aandacht voor milieueffecten.

Anemometers bij Experto.eu

Experto.eu begrijpt de complexe eisen van de industriële sector en biedt hoogwaardige anemometers die deze eisen overtreffen. Ontdek ons assortiment op de categoriepagina voor anemometers en vertrouw op onze expertise voor nauwkeurige windmetingen in de industriële wereld. Neem contact op voor advies op maat en investeer in de efficiëntie en veiligheid van jouw industriële processen met de anemometers van Experto.eu!