checkRuim 30 jaar ervaring
checkVoor Experts door Experts
checkVoor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
checkBetaling achteraf
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Voor Experts door Experts
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  • Betaling achteraf

Gelaatsbescherming

Tayg Gelaatsscherm
Tayg Gelaatsscherm
Artikelnr: TAY515921
 20,63 17,05
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden
Friedrich Veiligheidshelm VDE wit met geintegreerd vizier EN 50365
 142,94 118,13
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden
Friedrich Gezichtbeschermer "standaard" t.b.v. Veiligheidshelm No. 420
 93,12 76,96
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden
Friedrich Veiligheidsbril neusafstand 18mm
Friedrich Veiligheidsbril neusafstand 18mm
Artikelnr: FRI10715
 13,46 11,12
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden
Friedrich Gezichtbeschermer "anti-condens" t.b.v. Veiligheidshelm No.
 100,37 82,95
arrow-up
arrow-down
check-green Vandaag verzonden

Gelaatsbescherming


Als het gaat om persoonlijke bescherming, is het gezicht een van de meest kwetsbare delen van het lichaam. Of je nu werkt in de bouw, de industrie of een andere omgeving waar risico's op de loer liggen, het dragen van hoogwaardige gelaatsbescherming is van vitaal belang. Gelaatsbescherming is daarom van essentieel belang voor de bescherming van het gezicht.

Maximale bescherming door het gelaat te beschermen


Gelaatsbescherming, zoals gezichtsschermen en veiligheidsbrillen, biedt maximale bescherming tegen verschillende gevaren, zoals rondvliegende deeltjes, chemicaliën, vonken en schadelijke straling. Het beschermt niet alleen je ogen, maar ook je gezicht en hoofd tegen mogelijke verwondingen.

Veiligheid en Comfort


Moderne gelaatsbeschermingsapparatuur is ontworpen met het oog op zowel veiligheid als comfort. Ze zijn lichtgewicht, goed passend en bieden een breed gezichtsveld zonder het zicht te belemmeren. Bovendien zijn veel gelaatsbeschermers voorzien van verstelbare riemen en zachte kussentjes voor een comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig gebruik.

Gelaatsbescherming voor verschillende toepassingen


Gelaatsbescherming is niet alleen beperkt tot specifieke sectoren of beroepen. Het wordt gebruikt in een breed scala aan industrieën, zoals de bouw, de chemische industrie, de gezondheidszorg, de elektrische sector en de landbouw. Of je nu een professional bent die dagelijks met gevaarlijke stoffen werkt of een hobbyist die een extra beschermingslaag wil, er is een gelaatsbeschermingsoplossing die aan jouw behoeften voldoet.

Gebruik gelaatsbescherming vaak wettelijk verplicht


In veel landen zijn er wettelijke vereisten met betrekking tot persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder gelaatsbescherming. Werkgevers zijn verplicht om de veiligheid van hun werknemers te waarborgen en ervoor te zorgen dat ze de juiste beschermingsmiddelen dragen. Door hoogwaardige gelaatsbescherming te gebruiken, voldoe je niet alleen aan de wet, maar geef je ook prioriteit aan de veiligheid van jezelf en anderen.

Het dragen van gelaatsbescherming vermindert het risico op letsel en beschermt je gezicht en ogen tegen ernstige verwondingen. Dit leidt tot een lagere kans op ongevallen op de werkplek en bijgevolg tot minder arbeidsongevallen en kosten. Investeringen in kwaliteitsvolle gelaatsbescherming betalen zichzelf terug.